Silkeborg

Jysk Musikteater

JYSK MUSIKTEATER er opført på den tidligere Papirfabrik med en eksponeret beliggenhed ud mod Remstrup Å og havnebassinet med Hjejleselskabets flåde af turbåde. Stemningen og atmosfæren er enestående.

Siden 2004 har huset sat den kulturelle dagsorden i byen med masser af musik, teater og underholdning. Rammerne er som skabte til at gøre ethvert arrangement til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fra et frokostmøde med få deltagere, en faglig konference med mange gæster eller det helt store brag med underholdning og gastronomi for kunder og forretningsforbindelser. Mulighederne er mange.

Huset indeholder, ud over den Store Sal, en Lille Sal, Foyer, Papirmuseum, Restaurant, den hyggelige Cafe 1. Række samt diverse faciliteter for bl.a. kunstnere og administration. Store Sal er akustisk og funktionelt gennemarbejdet til en multifunktionel sal og vil således kunne rumme teaterforestillinger, musikkoncerter, kongresser, møder m.m.

I JYSK MUSIKTEATER er der højt til loftet i forhold til at indfri ønsker og behov. Vi har 100% fokus på at alt det praktiske i kulissen fungerer perfekt, for at dit arrangement bliver en succes.

Papirfabrikken 80
DK-8600 Silkeborg
T: +8920 3050

Store Sal

Tribune: 768 pers/938 stående
Proceniums: 13 m
Scenedybde: 15-18 m
Scenetræk: 21 (heraf 10 eltræk, 2 med CEE)
Salstræk: 2 (med lys-udtræk)

Lille Sal

Scene: 9m br x 4 m dyb (flex.str.)
2 sidescener
Lys: 12 lamper (fresnell)
Lyd: A.V.
Konference 180 pers.
Cafemiljø/teater: 150/200 pers.

Foyer

Central beliggenhed, med pragtfuld udsigt til Hjejlebådene, vandet og stryget.
Foyeren kan benyttes til koncerter, events, reception, møde eller blot en pause i Café 1. Række.
Scenepodie, lys- og lydanlæg kan opbygges.