Skive

Kulturcenter Limfjord

Kulturcenter Limfjord er det naturlige mødested i det nordvestjyske område og hele Skiveegnens kulturelle mødested.

I KCL gør vi en ære ud af at tilbyde en bred vifte af kulturelle arrangementer og sportslige tilbud. Uanset om du har brug for en hyggelig dag med familien, en skøn koncert med vennerne eller måske trænger til at få sved på panden, så har KCL med garanti noget, der matcher lige præcis dine behov.

Vi byder velkommen i vores store hovedindgang med administration, foyer med biokiosk, garderobe og toiletfaciliteter, 3 sals THX-biocenter med servicefaciliteter, café, restaurant og selskabslokaler med stort moderne køkken, moderne koncertsal samt 3 rummelige mødelokaler med alt moderne AV-udstyr.

Koncertsalen har givet og mange gode minder. Heldigvis er der flere på vej. I KCL er vores mål at tilbyde et stort og varieret udbud af koncerter og shows. Vores moderne sal har plads til over 1200 mennesker, der hver måned kan se stand-up, koncerter og foredrag. Derudover kan du tit opleve gæstespil af danske og udenlandske musicals og operaer.

Freja Arena bruges udover til diverse daglige sportslige aktiviteter også til KCL’s største arrangementer, der med amfibieopbygning og teleskoptribune kan rumme op til 2.100 siddepladser.

Vi tror på, at de bedste filmoplevelser fås i biografen. Derfor går ingen af vores tre biografsale på kompromis med komfort, lyd og billedkvalitet. Derudover er biografen udstyret med det nyeste Dolby Atmos lydsystem i to sale, som den eneste biograf i Danmark.

KCL Badeland & Motion

Du kan også besøge et stort subtropisk badeland, der i en lang årrække været mødested for vandhunde i alle aldre. KCL Badeland har netop gennemgået en omfattende renovering, og vi ser frem til at byde velkommen i de nye faciliteter. Derudover kan du besøge vores topprofessionelle træningscenter med alt i moderne træningsudstyr, så konditionen kan blive bedre og musklerne mere trimmede.

Velkommen til!

Skyttevej 12-14
7800 Skive
T: +4570701464